reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

‘AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Tomarza İlçe Emniyet Müdürlüğünü bastı’ 

Son Güncelleme :

31 Ağustos 2022 - 12:21

/ 40 views kez okundu.
‘AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Tomarza İlçe Emniyet Müdürlüğünü bastı’ 

AK Parti Tomarza Gençlik Kolları Başkanı Hakan Korkmaz ve yanında bulunan kişilerle, Emniyet Müdürlüğünü basıp bir polis memurunu darp ederek burnunu kırdı.

Kayseri Tomarza İlçe Emniyet Müdürlüğü,  AK Parti Tomarza Gençlik Kolları Başkanı Hakan Korkmaz ve yanında bulunan kişiler tarafından basılarak polis memuru F.Ç.’yi darp ederek burnunu kırdı. Emekli Gazi Emniyet Müdürü Fatih Eryılmaz, yayınladığı paylaşımda, “Bugün memleketim Kayseri’nin Tomarza ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü bir siyasi partinin gençlik kolları başkanı bir kendini bilmez ve yanındakiler tarafından basılmış ve polis memuru F.Ç.’nin burnu kırılmış. Buradan tüm siyasileri ve sorumlu bürokratları uyarıyorum” ifadelerinde bulundu.

Konuyla ilgili Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da yayınladığı paylaşımla saldırıyı yapanların AK Parti Gençlik Kolları Başkanı olduğunu ifade ederek; “Polis kardeşlerim, siz iş isteyen öğretmenleri durdurmaya çalışırken Tomarza da karakol basan Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı polis memuru F.Ç.’nın burnunu yumruklayarak kırdı. Polisi aşağılayan, döven saray rejimin değil halkın yanında olun. Siz AKP değil Türk polisisiniz.”

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.