reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

AK PARTİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TELEKONFERANS İLE YAPILDI!

Son Güncelleme :

07 Nisan 2020 - 15:26

/ 73 views kez okundu.
AK PARTİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TELEKONFERANS İLE YAPILDI!

AK Parti İl Başkanlığı olağan yönetim kurulu toplantısı Telekonferans üzerinden yapıldı.

AK Parti İl Başkanlığında kurulan Telekonferans sistemi ile il yönetim kurulu üyelerine hitap eden İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, geçen hafta AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleşen Telekonferans hakkında yönetim kurulu üyelerine bilgiler verdi.

İl Başkanı Çopuroğlu burada yaptığı açıklamada; “Covid-19 tedbirleri kapsamında önlemlerimizi almaya devam ediyoruz. #EvdeKal‘maya devam ettiğimiz bu günlerde Telekonferans üzerinden Olağan Yönetim Kurulu Toplantımızı gerçekleştirerek gündeme dair değerlendirmelerde bulunduk. Sayın Cumhurbaşkanımız ile Perşembe günü telekonferans ile görüşmüştük.  Cumhurbaşkanımız ile yapılan görüşmeleri aktardık. Hayırlara vesile olsun inşallah” dedi

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.