reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

ALKOL NİYETİNE KOLONYA İÇEN ŞAHIS HAYATINI KAYBETTİ

Son Güncelleme :

05 Mayıs 2020 - 14:18

/ 44 views kez okundu.
ALKOL NİYETİNE KOLONYA İÇEN ŞAHIS HAYATINI KAYBETTİ

Sivas’ta bir pansiyonda yalnız yaşayan şahıs, odasında fenalaştı. Hastaneye kaldırılan adamın, kolonya içerek alkol komasına girdiği öğrenildi. Şahıs, tüm müdahalelere karşı kısa bir süre sonra hayatını kaybetti.


Sivas’ta tek başına bir pansiyonda yaşayan 57 yaşındaki Adnan Kılıç, odasında fenalaşınca sağlık ekiplerine haber verildi. Hastaneye kaldırılan Kılıç’ın kolonya içerek alkol komasına girdiği öğrenilirken; kısa bir süre sonra şahıs hayatını kaybetti.

KOLONYA İÇİP ALKOL KOMASINA GİRDİ

Cami Kebir Mahallesi’ndeki bir pansiyonda yaşayan Adnan Kılıç (57), fenalaşınca durum sağlık ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Kılıç’ı Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp fakültesi Hastanesi’ne götürdü. Hastaneye kaldırılan şahsın kolonya tüketmesinden dolayı alkol komasına girdiği tespit edildi. Şahıs bir süre sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Şahsın cenazesi hastanede yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Hayatını kaybeden şahıs, Yukarı Tekke Sıra mezarlığında defnedilecek.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.