reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

Aracın çarptığı yaban tavşanı, tedavi altına alındı

Son Güncelleme :

02 Eylül 2022 - 13:14

/ 36 views kez okundu.
Aracın çarptığı yaban tavşanı, tedavi altına alındı

Kayseri’de araç çarpması sonucu yaralanan yabani tavşan ekipler tarafından tedavi altına alındı. Tavşanın sağlığına kavuşması halinde doğal yaşam alanına bırakılacağı ifade edildi.

Kayseri’de bir vatandaş, Erciyes Dağı Hacılar ilçesi mevkiinde araç çarpması sonucu ayağı kırılan ve yaralanan tavşan buldu. Yabani tavşan, gerekli tedavisinin yapılması için Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi.

Büyükşehir Belediyesine bağlı Harikalar Diyarı’nda bulunan veteriner hekime götürülen tavşanın röntgeni çekilerek ilk muayenesi yapıldı. Halen tedavisi devam eden yabani tavşanın, yaklaşık 1 ay sürmesi beklenen tedavi sonrası doğal yaşam alanına bırakılacağı belirtildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.