reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

AYYILDIRIM’DAN SARIOĞLAN’DA GÖVDE GÖSTERİSİ

Son Güncelleme :

19 Şubat 2024 - 18:03

/ 144 views kez okundu.
AYYILDIRIM’DAN SARIOĞLAN’DA GÖVDE GÖSTERİSİ

Cumhur İttifakı Sarıoğlan Belediye Başkan Adayı Bekir Ayyıldırım için aday tanıtım toplantısı düzenlendi. Burada vatandaşa hitap eden Ayyıldırım, Sarıoğlan için canla başla çalışacaklarını ifade etti.

Sarıoğlan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Bekir Ayyıldırım’ın aday tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıya AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti ile MHP il ve ilçe yönetimleri katıldı.

Aday tanıtım toplantısında konuşan Sarıoğlan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Sarıoğlan Belediye Başkan Adayı Bekir Ayyıldırım, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Sarıoğlan’da zafere ulaşacaklarını belirterek; “Göreve geldiğimiz günden bu yana Sarıoğlan için canla başla çalıştık. Atılmamış adımları atarak bütün fırsatları zorladık. Sarıoğlan’ın gelişmesi ve büyümesi için Cumhur İttifakı başta olmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’ın destekleriyle işler yaptık. İnşallah 31 Mart seçimlerinde yine zafere ulaşacağız. Yeni bir zafer kazanarak Sarıoğlanımızı hak etmiş olduğu yerlere hep beraber el ele getireceğiz. Cumhur İttifakı ortakları olarak, Türk ve Türkiye Yüzyılı hedefimiz için, Sarıoğlan için hiç durmadan canla başla çalışıp başaracağız” şeklinde konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.