reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

Başkan Büyükkılıç: “Raylı sistem yatırımlarına önem veriyoruz”

Son Güncelleme :

02 Eylül 2022 - 15:29

/ 35 views kez okundu.
Başkan Büyükkılıç: “Raylı sistem yatırımlarına önem veriyoruz”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kent içi toplu ulaşımın rahatlatılması ve kalitenin arttırılması amacıyla raylı sistem yatırımlarına önem verdiklerini söyledi.

Kayseri’de ulaşımla alakalı yatırım ve projeler devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Kent İçi Raylı Sistemler Proje Daire Başkanı İsmail Aktaş ile bir araya gelerek, toplantı düzenledi. Başkanlık makamında gerçekleşen toplantıda Büyükkılıç ile Aktaş’ın yanı sıra, Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanı Sedat Erdoğan, Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Canbulut, Şube Müdürleri Nurseda Karagöz, Fatma Şentürk ve Zeynep Eroğlu da hazır bulundu. Toplantıda Kayseri’de devam eden raylı sistem ağı projelerinin son durumu ve yatırım aşamasındaki projeler tek tek ele alınarak detaylı bir şekilde masaya yatırıldı.

Toplantıda, raylı sistem ağlarının gelişmesinin kentsel ulaşımla ilgili birçok sorunu çözdüğünü ifade eden Başkan Büyükkılıç, “Şehirde ulaşımı daha güvenli ve konforlu bir hale getirmek amacıyla raylı sistem ağı hakkında birçok çalışmalar yapıyoruz. Kentsel alanlarda rahatlık sağlamak vatandaşlarımız için ve bizler için çok önemli” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.