reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’IN YENİ PROJESİ ‘SİNYALİZASYONSUZ KARTAL KAVŞAĞI’

Son Güncelleme :

16 Şubat 2024 - 13:51

/ 127 views kez okundu.
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’IN YENİ PROJESİ ‘SİNYALİZASYONSUZ KARTAL KAVŞAĞI’

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kartal Kavşağı ile birlikte beş kavşağı içine alan ‘Sinyalizasyonsuz Kartal Kavşağı’ projesinin çalışmalarını gerçekleştirdiklerini duyurdu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç, Kartal Kavşağı ile birlikte beş kavşağı daha içine alan ‘Sinyalizasyonsuz Kartal Kavşağı’ projesinin çalışmalarına devam edildiğini duyurdu.

Projeyi çizen kuruluş, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve ilgili bürokratlar ile son rötuşları gerçekleştirmek için istişare toplantısında bulunduklarını aktaran Büyükkılıç; “Sinyalizasyonsuz bir Kartal Kavşağı. Kartal Kavşağı bölgesinde beş kavşağı içine alacak şekilde düzenlenen modern ve konforlu projenin üzerindeki son rötuşları yapmak için projeyi çizen firma, Talas Belediye Başkanımız Mustafa Yalçın, belediyemizin ilgili bürokratları ve teknik ekibimizle birlikte bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Tüm detayların yer aldığı animasyonunun nihai halini de kamuoyuna sunacağız” ifadelerine yer verdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.