reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

BAŞKAN DEMİR ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Son Güncelleme :

25 Şubat 2024 - 18:31

/ 119 views kez okundu.
BAŞKAN DEMİR ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir, ilçede bulunan STK ve dernekler ile bir araya gelerek talepleri dinledi. Çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini ifade eden Demir, yapılacak faaliyetler hakkında bilgi verdi.


Özvatan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Belediye Başkan Adayı Halit Demir, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Özvatan ilçesinde bir dizi ziyarette bulunan Demir, Boğaziçi Derneği, Emirgan Çay Bahçesi, Taşlık ve Kavaklı Derneğinde vatandaşlar ile bir araya gelerek talep ve isteklerini dinledi. Burada çalışmaları hakkında bilgi veren Demir, ilçede yapılacak çalışmaları anlattı.


Türkiye, 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerine hazırlanıyor. Kayseri’de de adaylar çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Cumhur İttifakı Özvatan Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Halit Demir, ziyaretlerine ara vermeden devam ederken, her fırsatta ilçede yapılacak yeni çalışmalar hakkında vatandaşı bilgilendiriyor. 5 yıllık görev süresi boyunca Özvatan için çok büyük yol kat ettiklerini belirten Demir, 31 Mart’tan sonra da Özvatan’ın Kayseri ve Türkiye’de öne çıkacak çalışmalar ile gündeme geleceğini söyledi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.