reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

BAŞKAN KALIN’DAN CHP’Lİ YILDIRIM’A CEVAP: “PINARBAŞI’NIN AKLI SELİM MERT İNSANLARINI KANDIRAMAZSINIZ”

Son Güncelleme :

14 Mayıs 2024 - 20:05

/ 174 views kez okundu.
BAŞKAN KALIN’DAN CHP’Lİ YILDIRIM’A CEVAP: “PINARBAŞI’NIN AKLI SELİM MERT İNSANLARINI KANDIRAMAZSINIZ”

MHP Melikgazi İlçe Başkanı Enes Ertuğrul Kalın, CHP Melikgazi İlçe Başkanı Serhat Yıldırım’ı hedef alarak; “Ortada büyük bir hırsızlık varken, Pınarbaşı ilçesinde ki seçim çalışmalarımızı bölücülük yaptığımız ithamıyla suç bastıramazsınız, Pınarbaşı’nın gündemini sulandıramazsınız Pınarbaşı’nın aklı selim mert insanlarını kandıramazsınız” dedi.

MHP Melikgazi İlçe Başkanı Enes Ertuğrul Kalın, Pınarbaşı ilçesinde 2 Haziran tarihine ertelenen belediye başkanlığı seçimleri ve CHP Melikgazi İlçe Başkanı Serhat Yıldırım’ın ifadelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Kalın, “Seçimden sonra Uzunyayla’da bir tane Avşar bırakmayacağım diyen sizin adayınız değil mi? Pınarbaşı Çerkez derneklerinin başındakileri kandırarak, Çerkezlerin adayı Deniz Yağan Çerkezlerin tüm oyları Deniz Yağan’a dedirtenler bölücülük yapmış olmuyorlar mı? Çerkez köylerine gidip, beni Avşarlara mı muhtaç edeceksiniz diye soran sizin adayımız değil mi?” ifadelerini kullandı.

Kalın’ın açıklaması şöyle;

CHP Melikgazi İlçe Başkanı Serhat Yıldırım, dün Pınarbaşı ilçemizde partimiz tarafından yürütülen seçim çalışmalarına ve partimize haddini aşarak eleştiri ve ithamlarda bulunmuştur.
31 Mart gecesi Pınarbaşı adliyesindeki hırsızlığı tespit eden bir avukat olarak soruyorum; ilçe, il ve sonunda Yüksek Seçim Kurulu’nun oy birliği ile vermiş olduğu seçimlerin iptali kararını bir kez olsun okudunuz mu? Pınarbaşı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma neticesinde adliyenin güvenlik kameraları ile tespiti yapılan ve gece vakti sisteme gitmeden oy çuvallarını adliye dışarısına çıkaran kişilerle ilişkiniz nedir? Milletvekilinizin onlarca şahidin önünde “böyle seçim olmaz, iptal edilmeli” sözlerini sonradan inkar ettiğinde yüzünüz kızardı mı?
Ortada büyük bir hırsızlık varken, Pınarbaşı ilçesinde ki seçim çalışmalarımızı bölücülük yaptığımız ithamıyla suç bastıramazsınız, Pınarbaşı’nın gündemini sulandıramazsınız Pınarbaşı’nın aklı selim mert insanlarını kandıramazsınız.

Seçimden sonra Uzunyayla’da bir tane Avşar bırakmayacağım diyen sizin adayınız değil mi?
Pınarbaşı Çerkez derneklerinin başındakileri kandırarak, Çerkezlerin adayı Deniz Yağan Çerkezlerin tüm oyları Deniz Yağan’a dedirtenler bölücülük yapmış olmuyorlar mı?
Çerkez köylerine gidip, beni Avşarlara mı muhtaç edeceksiniz diye soran sizin adayımız değil mi?
Milliyetçi Hareket Partisi yarım asırdır milletimizin birliği ve dirliği için mücadele ederken ve bu hususu seçim beyannamelerine, şarkılarına, destanlarına yansıtmışken DEM’in yalaması CHP’nin milliyetçi söylemlerine çocuklar dahi inanmaz.
Çaldınız, yakalandınız, yalan söylediniz hiç biri tutmadı şimdi de iftira atıyorsunuz.
Utanmayacaksınız biliyorum ama buyurun Savcılık dosyasında tespiti yapılan oyların nasıl çalındığının görüntüsüne bakın illaki tanıdıklarız vardır.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.