reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

BAYRAMA SAYILI SAATLER KALA ŞEKERCİLERDE ŞATIŞLAR ARTTI

Son Güncelleme :

14 Haziran 2024 - 19:16

/ 123 views kez okundu.
BAYRAMA SAYILI SAATLER KALA ŞEKERCİLERDE ŞATIŞLAR ARTTI

Kurban Bayramı’na sayılı saatler kala vatandaşın bayram hazırlıkları da devam ediyor. Bayramların vazgeçilmezi arasında bulunan bayram şekerleri için de yoğunluk yaşanmaya başladı. Çarşıbaşı Şekerleme Perakende Koordinatörü Halil Tekir satışlardan memnun olduklarını söyleyerek, en çok talep gören bayram çikolatasının 200 TL’den başlayıp 1500 TL’ye kadar çıktığını aktardı.

Vatandaşın Kurban Bayramı için hazırlıkları son hız devam ediyor. Öyle ki bayramların vazgeçilmezleri arasında bulunan şeker ve çikolatalara da sayılı bir zaman kala talep arttı. Çarşıbaşı Şekerleme Perakende Koordinatörü Halil Tekir değerlendirmede bulunarak; “Kurban Bayramı bildiğiniz üzere maliyetli bir bayram. Ramazan Bayramı gibi değil. İnsanların algısı şu an kurban. Bu sebeple bayram şekeri ve bayram çikolatası satışları bizim tarafımızda son 3-4 güne sıkışmış bulunmakta. Haliyle maliyetli bir bayram olduğu için de son birkaç güne sıkıştı. Biz şu anki talepten memnunuz, fiyat aralığı olarak bizde çok çeşit var. Yaklaşık 300 çeşit çikolata mevcut şu anda mağazamızda. 200 TL’den 1500 TL’ye kadar çikolatanın kilogram fiyatı var. lokum olarak ve bayram şekeri olarak da yine lokum tarafında 90 liradan 500 liraya kadar lokumlarımız var. Çocuk şekeri dediğimiz şeker grupları da 100 liradan 250 liraya kadar 300 liraya kadar şeker gruplarımız var” ifadelerini kullandı.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.