reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

BBP KOCASİNAN BAŞKANI BÜNYAMİN MERT’DEN SAADET PARTİSİNE TEPKİ

Son Güncelleme :

10 Mart 2022 - 10:23

/ 101 views kez okundu.
BBP KOCASİNAN BAŞKANI BÜNYAMİN MERT’DEN SAADET PARTİSİNE TEPKİ

Saadet Partisi İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocanın 11. Yıldönümü anısına düzenlemiş olduğu Necmettin Erbakan anma ve anılma gecesine katılan BBP Kocasinan İlçe teşkilatı anma gecesinin siyaset programına dönmesine tepki göstererek salonu terk etti.

Konuyla ilgili yazılı açıklamada bulunan BBP Kocasinan İlçe Başkanı Bünyamin Mert  “Davete icabet düsturuyla geceye katılım sağladık. Ancak CHP İl Başkanının yapmış olduğu konuşmada gördük ki gecenin Erbakan hocamızı anma ve anılma değil İl başkanı’nın siyasi söylemleri ve şovuna dönüştü. CHP İl Başkanının geçmiş hafızasında Erbakan hoca ile ilgili söyleyebileceği yapmış olduğu hizmetlerden ve Türkiye’de il denk bütçeyi yapan havuz sistemini ilk kuran milli ve manevi donanımlardan hocadan habersiz olduğu için konuşmasını siyasi şova çevirerek gecenin anlam ve önemine uygun davranmamıştır. Sayın Erbakan hocayı terletenler hükümete güven oyu vermeyip düşürme planları yapanlara karşı Anadolu’nun bağrında yetişen Milli, Manevi, Dini hassasiyetleri olan Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu sizlere Müslümanların iktidarını engelletti dedirtmem diyerek sadece 7 milletvekili ile güvenoyu vererek hükümeti kurdurtmuştu. Başkan Mert HDP’nin de geceye davet edildiği anonsundan sonra salonda kalmamız manasını yitirmiş olduğundan Saadet Partisi’nin İl Başkanına bu gecenin siyasetten uzak olması gerektiğini kendilerinin davetiyeye anma ve anlama gecesi yazdığını, HDP’nin olduğu salonda olamayacağımızı ifade ederek salonu terk ettik. Ömrümü CHP ve HDP zihniyeti ile mücadeleyi sonlandırmış olan Sayın Erbakan hocamızın isminin bir araya getirilmiş olmasını anlamak mümkün değil” ifadesini kullandı.

HABER NACİ GÜLTEKİN ŞEKER

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.