reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

BEBEĞİNİN BOĞAZINI KESMEK İSTEYEN BABAYI, POLİSLER DURDURDU

Son Güncelleme :

04 Mayıs 2020 - 10:51

/ 76 views kez okundu.
BEBEĞİNİN BOĞAZINI KESMEK İSTEYEN BABAYI, POLİSLER DURDURDU

Antalya’da eşini darp edip 4 aylık bebeğini kaçırarak boğazına bıçak dayayan ve Manavgat sokaklarında polisle köşe kapmaca oynayan saldırgan baba, polis ekipleri tarafından takip edilerek ayağından vurulup etkisiz hale getirildi.

Manavgat ilçesinde 4 aylık çocuğunun annesi R.Ç.’yi (19) darp eden ve çocuğu alıp kaçan E.Ş. (27), Yunus Emre Parkı’nda polis tarafından kıstırıldı. Küçük çocuğun boğazına bıçağı dayayan E.Ş. polisin zamanında müdahale ederek tek atışta ayağından vurması sonucunda yaralı olarak ele geçirildi. Polisin baştan sona dikkatli davranması sonucunda, 4 aylık bebek burnu bile kanamadan annesine teslim edildi.

 

BEBEĞİ ZORLA ALDI

E.Ş. daha önce nikahsız birliktelik yaşadığı R.Ç.’den olan 4 aylık çocuğunu görmek amacıyla R.Ç.’nin ailesiyle birlikte yaşadığı Aşağı Pazarcı Mahallesi 1054 Sokak’taki evin kapısına geldi. R.Ç.’nin elinden bebeği zorla almaya çalışan E.Ş., vermek istemeyen R.Ç.’yi darp ettikten sonra bebeği alarak kaçmaya başladı.

“BEBEĞİ BANA DOĞRATTIRMAYIN”

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bebeğin boynuna bıçak dayayan E.Ş., polislerin bebeği bırakması yönündeki uyarılarına rağmen “Peşimi bırakın, bebeği bana doğrattırmayın” şeklinde cevap vererek Zübeyde Hanım Caddesi istikametine yürümeye başladı. Yunus Emre Parkı’na kadar yürüyen şüphelinin etrafı polisler tarafından sarıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.