reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

Bünyan’da karla mücadele gece boyu sürdü

Son Güncelleme :

14 Ocak 2021 - 14:44

/ 72 views kez okundu.
Bünyan’da karla mücadele gece boyu sürdü

Bünyan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kar yağışı nedeniyle vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyetle karşılaşmamaları amacıyla gece boyunca çalışmalarını sürdürdü.
Kışa hazırlık çalışmalarını tamamlayarak, 7/24 saat esasına göre faaliyetlerini sürdüren ekipler, ana ve ara arterdeki yollarda kumlama ve tuzlama yaptı. Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun,”Mesai arkadaşlarım ilçemizin dört bir yanında ulaşımda aksaklıkların ve olumsuzlukların yaşanmaması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ayrıca Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri de teyakkuz halinde. Kıymetli hemşehrilerimize en hızlı, en güvenilir hizmeti vermek için gece gündüz demeden sahada olmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.