reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

Büyükkılıç: “Ali Dağı, dünyada en önemli yamaç paraşüt merkezlerinden birisi”

Son Güncelleme :

26 Ağustos 2022 - 12:04

/ 79 views kez okundu.
Büyükkılıç: “Ali Dağı, dünyada en önemli yamaç paraşüt merkezlerinden birisi”

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yamaç paraşütünün ulusal ve uluslararası alanda tanıtımı amacıyla Ali Dağı’nda incelemelerde bulundu. Başkan Büyükkılıç, “Ali Dağı, Türkiye’nin en verimli, belki de dünyada en önemli yamaç paraşüt merkezlerinden birisi olarak değerlendirilir” dedi.

Vali Gökmen Çiçek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Dijital Medya Yayıncısı Adem Metan’ı Ali Dağı’nda ağırladı. Ali Dağı Yamaç Paraşütü uçuş alanında açıklamalarda bulunan Büyükkılıç, Ali Dağı’nın dünyada en önemli yamaç paraşüt merkezlerinden birisi olarak değerlendirildiğini söyledi. Büyükkılıç, “Şu anda Ali Dağı’ndayız. Türkiye’nin en verimli, belki de dünyada en önemli yamaç paraşüt merkezlerinden birisi olarak değerlendirilir. Yıl boyunca burada rahatlıkla uçulur. Yürüyerek çıkarım, uçarak inerim projesini hayata geçirmenin en güzel yerindeyiz. Çok şükür Kayseri yaşanılacak şehir. Kayseri bu ülkenin olmazsa olmazı” şeklinde konuştu.

‘AVRUPA’NIN EN GÜZEL ŞEHİRLERİNDEN BİRİYİZ’Kayseri’yi bu süreçte turizmde daha fazla pay alacak bir yer olarak değerlendiren Metan, “Kışın zaten Erciyes hiç şüphesiz çok önemli bir paya sahip. Bütün tabelaları kaldırsak, gözümüzü kapatsak ve Kayseri’de açsak herhâlde Avrupa’nın en güzel şehirlerinden biriyiz diye söylesek kimse bunu anlamaz, inanılmaz güzel bir yapılaşma var” diye konuştu.
Daha sonra uçuş hocası eşliğinde atlayarak Kayseri’nin eşsiz manzarasında Yamaç Paraşütü deneyimi yaşayan Adem Metan Talas Paraşüt Alanı’na iniş yaptı. Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç’a teşekkürlerini ileten Metan, “Tebrik ederim çok güzel bir sinerji var. Bugün de Kayseri’yi dolaştık başkanım. İnsanlar sizi çok seviyorlar. Sayın Vali Bey de Afyon’da veda ederken insanlar ailesinden birisi askere gidiyormuş gibi üzülmüşlerdi. Aslında birçok şey yapabilirsiniz ama bence en önemli şey gönül yapmak, çok kıymetli bir şey” dedi.
Metan ayrıca Kayseri’de gördüklerini kayıt altına aldıklarını da belirterek, 25-30 dakikalık güzel bir vlog çıkaracaklarını ve bu vlogun kapanışında da Türkiye’de bir ilk olarak bir şehrin belediye başkanı ve valisinin aynı kadrajda olacağını söyledi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.