reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

ERCİYES-KAPADOKYA KIŞ EĞİTİMİ, CUMARTESİ GÜNÜ DÜZENLENECEK

Son Güncelleme :

16 Şubat 2024 - 19:06

/ 107 views kez okundu.
ERCİYES-KAPADOKYA KIŞ EĞİTİMİ, CUMARTESİ GÜNÜ DÜZENLENECEK

Türkiye Acil Tıp Derneği tarafından 17 Şubat Cumartesi günü Erciyes-Kapadokya Kış Eğitimi düzenlenecek. Toplam 25 kişinin katılacağı kurs 40 kişilik deneyimli eğitici kadro tarafından verilecek.

Türkiye Acil Tıp Derneği, Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü, Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Erciyes A.Ş., Kapadokya Üniversitesi ve Kayseri Devlet Hastanesi iş birliğinde Erciyes-Kapadokya Kış Eğitimi düzenlenecek. Erciyes A.Ş tarafından, 17 Şubat Cumartesi Saat 12:00’de yapılacak olan eğitimler; Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İsmail Altıntop koordinatörlüğünde, Erciyes Dağı kayak merkezi yerleşkesinde, Soğanlı vadisi, Kapadokya Gomeda ve Kızıl Çukur vadilerinde doğada pratik eğitimler şeklinde yapılacak. Toplam 25 kişiye eğitim verilecek kurs 40 kişilik deneyimli eğitici kadro tarafından verilecek.

Eğitim kapsamında, kış mevsiminde doğada barınak yapma, soğuktan koruma ve arama kurtarma gibi birçok konu üzerinde detaylı şekilde pratik uygulamalar yapılacak.
Ayrıca kurs kapsamında, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes Kardanadam tesisleri, Talas Belediyesi Tokana Restoran ve bölgesel lezzetler misafirler ile buluşturulacak.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.