reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

ERSOY: “MAHKUM KARDEŞLERİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Son Güncelleme :

14 Nisan 2020 - 12:20

/ 87 views kez okundu.
ERSOY: “MAHKUM KARDEŞLERİMİZE HAYIRLI OLSUN”

AK Parti ve MHP gruplarının hazırladığı infaz düzenlemesine ilişkin kanun teklifi, TBMM’de kabul edilerek yasalaştı. Terör, cinayet, uyuşturucu, cinsel saldırı suçlarının kapsam dışı tutulduğu yeni yasa, 90 bin kişiye tahliye yolunu açtı. Milliyetçi Hareket Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, infaz yasasını kabul edilmesinin ardından sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yaptı.

İnfaz Yasası’nın sonuçlandığını sosyal medya hesaplarından duyuran Milliyetçi Hareket Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, İYİ Parti, CHP ve HDP’nin sabote çabalarına rmen teklifin meclisten geçtiğini ifade etti.

Ersoy sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafına: “Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin görüşmelerini Meclis çalışmalarını sabote edip tıkayan CHP-İP-HDP’ye rağmen 7 gün çalışmak kaydıyla an itibariyle tamamladık.Mahkum kardeşlerimize hayırlı olsun” notunu yazdı.

HABER: CENGİZHAN KOCA

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.