reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

ERSOY’DAN PINARBAŞI’NA MÜJDE: KONUT VE TİCARET MERKEZİ İHALE TARİHİ BELLİ OLDU

Son Güncelleme :

12 Mayıs 2024 - 20:42

/ 150 views kez okundu.
ERSOY’DAN PINARBAŞI’NA MÜJDE: KONUT VE TİCARET MERKEZİ İHALE TARİHİ BELLİ OLDU

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Pınarbaşı ilçesinde gerçekleştirilecek olan 4. etap TOKİ çalışmaları için müjde verdi. Ersoy, 27 Mart tarihinde yapılacak ihale tarihini paylaşarak, ilçeye yapılacak olan konut ve ticaret merkezi inşaatının detaylarını duyurdu.

Ersoy sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunarak, “Sözümüzdeyiz Pınarbaşı’m! 27 Mart tarihinde duyurduğumuz, Pınarbaşı ilçemize yapılacak olan 4. Etap TOKİ çalışmaları için ihale tarihi belli oldu. Girişimlerimiz sonucunda 206 adet konut, 1 adet 2 dükkanlı ticaret merkezi inşaatı ve çevre düzenlenmesi 18 Haziran saat 14:00’da ihaleye çıkacaktır… (Detaylı bilgi için Bakanlık sitesini ziyaret edebilirsiniz.) Sayın Bakanımız Mehmet Özhaseki Beyefendi’ye teşekkür ediyor, Pınarbaşılı hemşerilerimize hayırlı olsun diyorum” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.