reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

Fahri Av Müfettişinden 4 kişiye ceza

Son Güncelleme :

25 Ağustos 2022 - 13:02

/ 46 views kez okundu.
Fahri Av Müfettişinden 4 kişiye ceza

Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) ekiplerince yapılan bir ihbarı değerlendiren müdürlüğe bağlı Fahri Av Müfettişi, yapmış olduğu denetimler esnasında yasadışı avlanan 4 kişiye ceza yazdı.

Kocasinan ilçesi Kızılırmak Genel Avlağı’nın farklı noktalarında Fahri Av Müfettişi tarafından yapılan denetimde belgesiz av yapan ve tüfeğinde takoz bulundurmayan 4 kişi için idari işlem yapıldı. Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğünce takoz bulundurulmadan av yapılan tüfeğin mülkiyeti kamuya geçirilirken ilgililere 6 bin 500 lira idari para cezası uygulandı.

FAHRİ AV MÜFETTİŞİ GÖREVİ

Fahri Av Müfettişleri, 4915 sayılı Kara Avcılığı Kanunu kapsamında; av suçu veya kabahati işlenmemesi için avcılara yasal avcılığın önemine ilişkin rehberlik yapabilir, av suçu/kabahati işleyenler hakkında delil teşkil edecek her türlü bilgiyi toplayıp Av Kabahat Suç Tutanağı tutarak gerekli yasal süreci başlatmak için görevlilere teslim edebilirler.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.