reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

“GAFFAR OKKAN, SAYGIYLA ANILACAK BİR İSİM DEĞİLDİR”

Son Güncelleme :

25 Ocak 2022 - 16:50

/ 301 views kez okundu.
“GAFFAR OKKAN, SAYGIYLA ANILACAK BİR İSİM DEĞİLDİR”

KAYSERİ, (BGC) – Alperen Ocakları Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Avukat Kazım Birtane Diyarbakır’da suikast sonucu hayatını kaybeden Emniyet Müdürü Gaffar Okkan’a yönelik çok ağır sözler kullandı. Birtane, Okkan’ın, saygıyla anılacak bir isim olmadığını kaybetti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan, 2001 yılında gerçekleştirilen bir suikast sonucu hayatını kaybetmişti. Ölümü üzerindeki sır perdesi 21 yıl geçmesine rağmen aralanmadı. Okkan’ın ölüm yıldönümünde vatandaşlar anma mesajları yayınladı. Alperen Ocakların’dan ise Gaffar Okkan için çok sert sözler söylendi. Alperen Ocakları Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Avukat Kazım Birtane: “Gaffar Okan, 12 Eylül darbesinin işkenceci polislerindendir. O dönemi bizzat yaşayan Gaffar Okan’ın işkencelerine maruz kalmış ağabeylerimiz hayattadır ve her şeyi bir bir anlatmaktadır. Gaffar Okan silahlı bir saldırı sonucu vefat etmiş koruma polis memurları şehit olmuştur. Silahlı saldırının failleri maalesef bulunamamıştır” dedi.
Gaffar Okkan’ın ardından söylenen sözlerin, bilgisizlikten ifade edildiğini kaydeden Birtane, “Bugün ölüm yıldönümü imiş, kendini Türk Milliyetçisi olarak tanıtan birçok arkadaşımızın ağabeylerimize işkencehanelerde zulmeden Gaffar Okan’a methiyeler düzdüğünü görüyorum. Bu yapılanın bilgisizlikten olduğunu düşünüyorum. Gaffar Okan bizlerin saygıyla anacağı bir adam değil. Hesabını Allah’a verecek” diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.