reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

HAVALARIN SOĞUMASIYLA KIŞ ÇAYLARINA RAĞBET ARTTI

Son Güncelleme :

21 Eylül 2021 - 16:06

/ 69 views kez okundu.
HAVALARIN SOĞUMASIYLA KIŞ ÇAYLARINA RAĞBET ARTTI

Kış aylarına girilmesiyle birlikte bağışıklığı güçlendirecek bitkisel karışımlara ilgi arttı. Vatandaşlar soğuk havalarda hastalıktan korunmak için yapması gerekenleri araştırırken, Aktar Özgür Demirok, bağışıklığı güçlendirecek bitki çayları ve koronavirüse karşı etkili bitkisel ürünleri anlattı.

Kış aylarına girilmesiyle birlikte vatandaşlarda soğuk havalarda hastalıklardan korunmak ve bağışıklığı güçlü tutabilmenin çözümlerini aramaya başladı. Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını da vatandaşların telaşını artırırken, aktarların hazırladığı şifalı bitkiler sıkça tercih ediliyor. Bağışıklık sistemini güçlendiren ürünlerin başında propolisin geldiğini söyleyen Aktar Özgür Demirok; “Bağışıklık sistemini güçlendirmek için propolis ilk sıradadır ve damla halinde sıvı alkollü, alkolsüz iki türlüsü vardır. Zencefil, zerdeçal, ıhlamur, kül hatmi, ada çayı ve C vitamini olarak hibiskus kullanılabilir. Kışın en çok sattığımız ürünler ise ıhlamur, zencefil, nar çiçeği, ada çayı, zerdeçal, dağ çayı bunlar gribe ve bağışıklığa çok iyi gelir” dedi.

Koronavirüse karşı uduhindiyağı, çam kozalağı şurubu ve pekmez öneren Aktar Altın; “Zerdeçal akciğer karaciğer için birebirdir. Kekik mikrop için birebirdir ve koronavirüs içinde kullanılabilir” ifadelerine yer verdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.