reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

İldem parkında cinayet

Son Güncelleme :

17 Ağustos 2022 - 11:29

/ 110 views kez okundu.
İldem parkında cinayet

Kayseri’de gece saatlerinde iki genç grubu arasında çıkan bıçaklı kavgada Y.E.B (17) bıçaklandı. Talihsiz genç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Cinayetin şüphelisi H.K. (17) polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Olay 02:00 sıralarında Melikgazi ilçesi İldem Cumhuriyet mahallesindeki bir parkta yaşandı. Birbirleri ile kavgalı olan iki genç mahalledeki parkta karşılaştı. Sözlü tartışma bir anda kavgaya döndü. Yaşanan olayda H.K. belinden çıkardığı bıçağı Y.E.B.’nin (17) kalbine sapladı. Ağır yaralanan Y.E.B Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili cinayet şüphelisi H.K., suç aleti bıçakla birlikte gözaltına alındı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.