reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

İNCESU PAZAR GÜNÜNDEN İTİBAREN TURİSTİN UĞRAK NOKTASI OLACAK

Son Güncelleme :

29 Şubat 2024 - 18:11

/ 130 views kez okundu.
İNCESU PAZAR GÜNÜNDEN İTİBAREN TURİSTİN UĞRAK NOKTASI OLACAK

İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, Hunat TV’yi ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Sosyal ve kültürel anlamda gelişen ve değişen bir İncesu olduğunu ifade eden İlmek, Türkiye’nin en büyük 3. zipline’ını ilçeye kazandırarak yerli ve yabancı turistlere ilçenin tanıtımını daha ileriye taşımak istediklerini belirtti.

Kayseri’de seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda İncesu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mustafa İlmek de çalışmalarına hız kazandırdı.
Hunat TV’ye ziyarette bulunan İlmek, İncesu’daki yapılan çalışmalar ve seçim sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. İlmek, “5 yıllık sürecimiz sonra ermek üzere. Tekrar Cumhur İttifakı’nın İncesu Belediye Başkan Adayıyım. 5 yıllık süre zarfında ilçemize hizmet etmeye çalıştık. Ayrıntılı şekilde anlatılacak birçok projeyi hayata geçirdik. Tabii eksik kalan projelerimiz de oldu. Biliyorsunuz bu 5 yıllık süre zarfında pandemi, deprem gibi çeşitli etkenler sebebiyle birtakım zorluklar da yaşadık. Ama hayallerimiz ve projelerimiz devam ediyor. Bunu gerçekleştirmek için İncesu’ya hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

“CUMHUR İTTİFAKI OLARAK BİR BÜTÜN HALİNDEYİZ”

Cumhur İttifakı olarak AK Parti ve MHP teşkilatları ile bir bütün halinde seçim çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayan İlmek, 31 Mart’ta Kayseri’nin en yüksek oyunu alarak yeniden seçimi kazanacağını vurgulayarak; “Allah’a çok şükür, MHP ve AK Parti teşkilatları ile bütünlük arz eden bir yapımız var. Hep birlikteyiz. Hiçbir menfaat ve çıkar gözetmeden hedefimize yürüme gayreti içerisindeyiz. İnşallah 31 Mart’ta Kayseri’nin en yüksek oyunu alarak, seçimi bitirmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK 3. ZİPLİNE’I İNCESU’YA AÇILACAK

Göreve geldikleri günden bu yana İncesu’nun sosyal ve kültürel anlamda tanıtımı için çaba sarf ettiklerini aktaran İlmek, Orta Anadolu’da eşi bulunmayan ve Türkiye’nin 3. büyük zipline’ının İncesu’da yapılacağını belirtti.

İlmek sözlerini şu şekilde noktaladı;

“İncesu merkeze bağlı bir ilçe, biz geldiğimizde asıl amacımız kültürel ve sosyal anlamda İncesu’yu Kayseri’ye ve Türkiye’ye tanıtabilmekti. Bunun ilk adımını marina ile atmıştık. İnşallah pazar günü, Türkiye’nin en büyük 3. zipline’ı açacağız. Daha diğer projelerimiz de var ama zipline özellikle değinmek istiyorum. Kayseri’de ve Orta Anadolu’da hiç yok. Türkiye’nin ise 3. büyük zipline’ı. Bu şekilde yerli ve yabancı turistleri ilçemize çekmeye çalışıyoruz. Böylece ilçemizin tanıtımının daha doğru yapılabileceğinin kanaatindeyiz. Özellikle sosyal ve kültürel bir anlamda gelişen ve değişen bir İncesu var. Buna da katkı sunmaktan mutluluk duyuyoruz. İlerleyen zamanlarda da bunu daha ileriye taşıyarak İncesu’yu Kayseri’nin göz bebeği yapma kararlılığındayız. İnşallah bunu başaracağız.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.