reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

KAÇEP İL BAŞKANI GÖKCE: “ASIL ENGEL İNSANLARIN BEYNİNDEDİR”

Son Güncelleme :

13 Mayıs 2024 - 21:27

/ 292 views kez okundu.
KAÇEP İL BAŞKANI GÖKCE: “ASIL ENGEL İNSANLARIN BEYNİNDEDİR”

MHP Genel Merkezi tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla “lider Ülke Engelsiz Türkiye” programı düzenlendi. Açıklamalarda bulunan MHP Kayseri KAÇEP İl Başkanı Gülsüm Gökce, “Tüm engelli bireylerimizin farkındalık haftasını kutluyorum. Asıl engel insanların beynindedir” dedi.


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Ankara’da “lider Ülke Engelsiz Türkiye” konulu program düzenlendi. Etkinlikte engelli bireylerin farkındalığına değinilirken MHP Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Kayseri İl Başkanı Gülsüm Gökce, engelli bireylerin yaşadığı sorunların tüm toplumu ilgilendirdiğini belirterek; “Engelli bireylerin yaşadığı sorunlar ne sadece bireyi ne aileyi etkiliyor, toplumun tamamını etkileyen ortak bir durumdur bu sorunlar. Dolayısıyla hepimiz engelli bireylerin hayatını kolaylaştıracak çabayı birlikte göstermeli ve bu sorunları çözüme kavuşturacak çalışmalar yapmalıyız. Üzerinde önemle durulması gereken konu, engelli bireylere uygun ortam zaman ve imkanlar sunulduğu takdirde her türlü başarıya imza atacakları gerçeğidir. İsteğimiz şu ki özel bireylerimizi sadece belirli gün ve haftalarda değil her zaman hatırlamalıyız, bu vesile tüm engelli bireylerimizin farkındalık haftasını kutluyorum. Asıl engel insanların beynindedir” şeklinde konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.