reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

KAYSERİ BASKETBOL SON AVRUPA PROVASINI GALATASARAY İLE YAPACAK

Son Güncelleme :

17 Eylül 2021 - 18:49

/ 68 views kez okundu.
KAYSERİ BASKETBOL SON AVRUPA PROVASINI GALATASARAY İLE YAPACAK

ULUSLARARASI Basketbol Federasyonu (FİBA) Kadınlar Avrupa Ligi Kupası Ön Eleme müsabakaları oynayacak olan Bellona Kayseri basketbol yarın Galatasaray ile hazırlık maçı yapacak.
Galatasaray ve Fenerbahçe ile birlikte Kadınlar Avrupa Ligi’nde mücadele etmeye hak kazanan Bellona Kayseri Basketbol ön eleme müsabakalarından önceki son hazırlık maçında Galatasaray ile karşılaşacak.

‘HALA SIKINTILARIMIZ VAR’
Baş Antrenör Ayhan Avcı konuşmasının devamında, ” Tam takım gideceğimiz Avrupa Kupası Ön Eleme müsabakalarını birinci olarak çıkıp Avrupa Ligi’nde gruplara kalacağız. Ondan sonra işin rengi değişecek. Basketbol’daki Avrupa Ligi, Futboldaki Şampiyonlar Ligi. En iyi takımların mücadele ettiği lig. Biz döndüğümüzde kulübümüzün de akıbeti belli olacak. Hala sıkıntılarımız var. Maddi yönden sıkıntılarımız var. Sponsorlukla ilgili sorunlar halledilmeye çalışılıyor. Ama halledilememe ihtimali de gözüküyor. O ihtimalde Avrupa arenasından çekilme eşiğine gelebiliriz. Biz şu an ona bakmıyoruz. Avrupa Ligi ön eleme müsabakalarına gidip birinci olarak dönmek istiyoruz. Oyuncular da biz de bu şehri layık olduğu Avrupa Ligine getirelim, gerisi yöneticilerimizin gayreti ve daha üst makamda olanların taktiri olacak. Futbol takımının 1 maç primine bizim sezonumuz rahat geçebiliyor. Bu durumda bile biz o parayı bulamıyoruz. Ama çabalar ve çalışmalar var” diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.