reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

Kayseri de, hırsızlık için girdiği apartmanın sakinlerince yakalandı

Son Güncelleme :

17 Ocak 2021 - 0:52

/ 88 views kez okundu.
Kayseri de, hırsızlık için girdiği apartmanın sakinlerince yakalandı

KAYSERİ’de, hırsızlık için bir apartmana girdiği öne sürülen İsmail K., vatandaşlar tarafından yakalanarak, polise teslim edildi.

Olay, gece saatlerinde Alpaslan Mahallesi Emrah Sokak’taki Saray Apartmanı’nda meydana geldi. İddiaya göre, apartmana hırsızlık için gelen İsmail K., bodrum katına inerek, eşyaları karıştırmaya başladı. Bodrum katından gelen sesleri duyan apartman sakinleri harekete geçti. Elindeki tornavida ile hırsızlık yapmaya çalıştığı öne sürülen şüpheli, vatandaşlar tarafından yakalandı. Apartman sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheliyi gözaltına alarak, polis merkezine götürdü.

Kayseri'de, hırsızlık için girdiği apartmanın sakinlerince yakalandıKayseri'de, hırsızlık için girdiği apartmanın sakinlerince yakalandıKayseri'de, hırsızlık için girdiği apartmanın sakinlerince yakalandı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yusuf AĞAŞE

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.