reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

KAYSERİ’DE İNTİHAR GİRİŞİMİ

Son Güncelleme :

17 Temmuz 2020 - 12:22

/ 61 views kez okundu.
KAYSERİ’DE İNTİHAR GİRİŞİMİ

Kayseri’de silahla intihar girişiminde bulunan şahsı ikna etmek için polis ekipleri harekete geçti. Polisler çelik yelek giyerek ikna çalışmalarına başladı.

KAYSERİ’DE BUNALIMA GİREN VE SİLAHLA İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNAN ŞAHSI İKNA ETMEK İÇİN POLİS EKİPLERİ HAREKETE GEÇTİ. POLİSLER ÇELİK YELEK GİYEREK İKNA ÇALIŞMALARINA BAŞLADI.

Edinilen bilgiye göre, Kayseri’nin Melikgazi ilçesine bağlı Selçuklu Mahallesi’nde, eşi ile sorunları olduğu öğrenilen Mehmet isimli şahıs evdeki silahı aldı ve intihar girişiminde bulundu. Yakınlarının ve komşularının ihbarı ile olay yerine çok sayıda polis, 112 sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Sokak araç giriş ve çıkışına kapatılırken, çelik yelek giyen polis ekipleri şahsı ikna çalışmalarına başladı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.