reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

KAYSERİLİ ESNAFTAN MİLLETVEKİLLERİNE ÇAĞRI

Son Güncelleme :

18 Eylül 2021 - 12:52

/ 73 views kez okundu.
KAYSERİLİ ESNAFTAN MİLLETVEKİLLERİNE ÇAĞRI

Kayseri’de esnaflık yapan bir vatandaş, iktidarda bulunan milletvekillerine çağrıda bulunarak: “Gelseler de bir nasılsınız iyi misiniz deseler kalbimizi alırlar ama almıyorlar. Halkın arasına girsinler, bir hal hatır sorsunlar.” dedi.

 

Kayseri’de Tarihi Kayseri Kapalı Çarşısı’nda esnaflık yapan bir vatandaş iktidardaki milletvekillerine seslendi. Milletvekillerini sadece seçim zamanı gördüklerini dile getiren vatandaş : “İktidarda olan milletvekillerimiz hiç gelip de halkının halini hatırını sormuyor. Bundan yana çok kızgınız. Gelseler de bir nasılsınız iyi misiniz deseler kalbimizi alırlar ama almıyorlar. Seçim zamanı geliyorlar, o da mantığıma hiç mi hiç uymuyor. İktidarda olan milletvekillerimize sesleniyorum, halkın arasına girin, hal hatır sorun hiçbir şey yapmazsanız da. Vatandaş mutlu olur, memnun kalır. Hal hatır sormuyorlar seçim zamanı geliyorlar merhaba diyorlar, bir kağıt kalem alıyorlar ellerine yaz oğlum diyorlar, aslı astarı yok. Ama biz özellikle halkın arasına inip hal hatır sormasını bekliyoruz sayın milletvekillerimizden.” şeklinde konuştu.

HABER: SELMA KÖSEDAĞ-KAMERA: NACİ GÜLTEKİN ŞEKER

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.