reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

KGC’DE DUYGULANDIRAN ANLAR: BAŞKAN KÖSEDAĞ GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Son Güncelleme :

09 Mayıs 2024 - 18:54

/ 113 views kez okundu.
KGC’DE DUYGULANDIRAN ANLAR: BAŞKAN KÖSEDAĞ GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti (KGC), SMA ile mücadele eden Aysima Tuna ve Muhammed Yusuf Aktaş için ‘Evlatlarına Sahip Çık Kayseri’ sloganıyla yardım kampanyası başlattı. Başkan Metin Kösedağ, kamuoyuna yardım çağrısında bulundu. Duygu dolu anların yaşandığı ortamda Kösedağ, gözyaşlarına hakim olamadı.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti (KGC) tarafından SMA ile mücadele eden Aysima Tuna ve Muhammed Yusuf Aktaş için ‘Evlatlarına Sahip Çık Kayseri’ sloganıyla yardım kampanyası başlatıldı. Aysima ve Muhammed’in tedavisi için ihtiyaç duyulan masrafların karşılanması noktasında Kayseri kamuoyuna çağrıda bulunan KGC Başkanı Metin Kösedağ, “Bugün ki mesaimiz özel çocuklarımıza ayırdık. Bugün SMA hastası Aysima Tuna ve Muhammed Yusuf Aktaş için buradayız. Bütün kamuoyuna bu yavrularımızın kampanyalarına destek olması hasebiyle bir çağrıda bulunmak amacıyla toplanmış bulunmaktayız. İnşallah çocuklarımız için kampanyaların tamamlanması açısından kamuoyu üzerine düşeni yerine getirir ve onlar da günün birinde Melih Eymen ve Hasan Çınar gibi karşımıza gelirler” dedi.

Muhammed Yusuf Aktaş’ın ablası Melisa Aktaş, kamuoyuna yardım çağrısı yaparken, Başkan Metin Kösedağ, gözyaşlarına hakim olamadı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.