reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

MHP İSTİŞARE YAPTI

Son Güncelleme :

03 Ekim 2021 - 20:36

/ 60 views kez okundu.
MHP İSTİŞARE YAPTI

Milliyetçi Hareket Partisi ‘Siyasette Yeni Dönem, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Stratejik Hedefler’ konulu 7 ilin katılımı ile Kayseri’de Bölge İstişare Toplantısı düzenlendi.

Milliyetçi Hareket Partisi ‘Siyasette Yeni Dönem, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Stratejik Hedefler’ konulu Mersin, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay ve Niğde’nin katılımı ile Kayseri’de Bölge İstişare Toplantısı düzenlendi. Toplantıya divan üyeleri olarak MYK üyeleri Uğur Öztürk, Emrullah Türe, Ali Fuat Kardaş, Volkan Uygunuçarlar, Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkcı, Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ve MHP Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak yer aldı.

Erciyes Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıdaki kurula başkanlık yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, açılış konuşmasında, Türkiye’nin şimdiye kadar çok ağır sınamalardan geçtiğini, bütün bu sınamaların, görünürde siyasi alandaki hesaplaşma olarak sunulmaya gayret edilse de özünde bin yıldan beridir bu topraklarda yaşama iradesinin kırılmasına ve mevcudiyetin sonlandırılmasına odaklandığını söyleyerek, Türkiye’yi küresel rekabette söz dinleyen değil, sözünü geçiren, dünyanın her yerinde varlık gösteren, gelişmelere anında müdahale etme kudret ve imkanına sahip olan bir ülke yapabilmek amacıyla yola çıktıklarını vurguladı.

Kayseri’de düzenlenen Bölge İstişare Toplantısı’na Milletvekilleri, MYK üyeleri ve çok sayıda partili katıldı

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.