reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

MHP’DEN BAKAN YUMAKLI’YA KAYSERİ DOSYASI

Son Güncelleme :

23 Şubat 2024 - 14:49

/ 275 views kez okundu.
MHP’DEN BAKAN YUMAKLI’YA KAYSERİ DOSYASI

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayları, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’ya MHP’li belediyelerin istek ve taleplerinin bulunduğu dosyayı verdi.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı bir dizi ziyarette bulunmak üzere Kayseri’ye geldi. MHP Kayseri İl Başkanlığı’na da ziyarette bulunan Bakan Yumaklı’yı, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayları karşıladı. Ersoy, Bakan Yumaklı’ya Bünyan, Pınarbaşı, Sarıoğlan, Sarız ve Özvatan’ın istek ile taleplerinden oluşan dosyayı teslim etti.
Bakan Yumak’lıya desteklerinden dolayı teşekkür eden Ersoy, “Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı’ya Kayseri’mizle alakalı taleplerimizi dosya halinde ilettik. Kıymetli Bakanımıza vereceği desteklerden dolayı şükranlarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.