reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

MİLLETVEKİLİ ERSOY: “6’LI MASA 16’YA BÖLÜNDÜ”

Son Güncelleme :

18 Şubat 2024 - 13:18

/ 144 views kez okundu.
MİLLETVEKİLİ ERSOY: “6’LI MASA 16’YA BÖLÜNDÜ”

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Avşarlar Buluşması programında yaptığı konuşmada; “Biz Cumhur İttifakı tarafıyız. Karşımızda, ittifakımız kurulduğu günden bu yana çıkan ittifaklar oluştu. Bugün geldiğimiz noktada görüyorsunuz. 6’lı masa 16’ya bölündü” dedi.

MHP Talas İlçe Başkanlığı tarafından Avşarlar Buluşması programı düzenlendi. Burada açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Cumhur İttifakı’nın önemine değinerek, 14-28 Mayıs tarihlerinde yapılan Genel Seçimlerinde karşılarında olan 6’lı masanın 16’ya bölündüğünü ifade etti. Ersoy, “Cumhur İttifakı 15 Temmuz gecesinde kendiliğinden kurulmuş bir ittifaktır. Cumhur İttifakı Genel başkanımızın ifade ettiği gibi, etle tırnak gibi birbirinden ayrılmayacak. Devletin ve milletin bekası için, vatansever, milliyetçi ve muhafazakar insanların bir tarafa toplandığı bir ittifaktır. Biz Cumhur İttifakı tarafıyız” şeklinde konuştu.

6’LI MASA 16’YA BÖLÜNDÜ

Cumhur İttifakı’nın 15 Temmuz gecesi doğduğunu vurgulayan Ersoy, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin öneminden bahsederek; “Cumhur İttifakı’nın Kayseri’de çok güzel bir birlik ve beraberliği var. Biz bunun devam etmesini istiyoruz. 31 Mart seçimlerine sadece bir yerel seçim mantığı ile bakmıyoruz. Bu vatandaşımızın taraf olacağı bir seçim. Cumhur İttifakı 15 Temmuz gecesinde kendiliğinden kurulmuş bir ittifaktır. Cumhur İttifakı Genel başkanımızın ifade ettiği gibi, etle tırnak gibi birbirinden ayrılmayacak. Devletin ve milletin bekası için, vatansever, milliyetçi ve muhafazakar insanların bir tarafa toplandığı bir ittifaktır. Biz Cumhur İttifakı tarafıyız. Karşımızda, ittifakımız kurulduğu günden bu yana çıkan ittifaklar oluştu. Bugün geldiğimiz noktada görüyorsunuz. 6’lı masa 16’ya bölündü. Biz hep birlikte diyoruz ki bu ülkeyi böldürtmeyeceğiz. Coğrafyanın halini görüyorsunuz. Bizde TBMM’de bunu yaşayarak görüyoruz. Türkiye’ye, ülkemize hep birlikte sahip çıkacağız. İnşallah 31 Mart seçimlerinde başarılı olacağımıza ben yürekten inanıyorum” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.