reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

Motorinde beklenen zam iptal edilirken; benzine indirim öngörülüyor

Son Güncelleme :

17 Ağustos 2022 - 12:17

/ 49 views kez okundu.
Motorinde beklenen zam iptal edilirken; benzine indirim öngörülüyor

Akaryakıt grubu ürünlerinden bu gece motorine gelmesi beklenen zam iptal edilirken, benzinin litre fiyatına ise indirim gelmesi bekleniyor.

Brent petrol fiyatlarındaki aşağı yönlü hareketlenme, akaryakıt ürünlerini değiştiriyor. Son olarak Brent petrolün varil fiyatı 91 dolar seviyelerine kadar geriledi. Petrol ve ürün bazındaki piyasa koşullarının değişmesi nedeniyle motorine bu gece gelmesi beklenen 79 kuruşluk zam iptal edildi. Benzinde ise indirim beklentisi oluştu.

Akaryakıt sektörü kaynaklarından edinilen bilgiye göre bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde benzinin litre fiyatına 83 kuruşluk indirim gelmesi bekleniyor. Son güncellemeyle şu an ortalama 21,42 liradan satılan benzinin litresi 20,59 liraya gerileyecek. Motorin ve LPG’nin fiyatında ise değişiklik beklenmiyor. Bilindiği üzere akaryakıt fiyatları, bayilere, illere ve petrol istasyonlarına göre küçük çapta değişiklik gösterebiliyor.

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI:
Benzin: 21,42 (indirim uygulanmadan)
Motorin (Dizel): 23,45
LPG: 11,32

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.