reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

MUSAOĞULLARI AKARYAKIT İSTASYONU YAHYALI’DA HİZMETE AÇILDI

Son Güncelleme :

18 Şubat 2024 - 15:26

/ 231 views kez okundu.
MUSAOĞULLARI AKARYAKIT İSTASYONU YAHYALI’DA HİZMETE AÇILDI

Kayseri’nin Yahyalı İlçesinde bp markası adı altında faaliyet gösterecek olan Musaoğulları Akaryakıt İstasyonu hizmete açıldı.

Kayseri’nin Yahyalı İlçesinde bp markası adı altında faaliyet gösterecek olan Musaoğulları Akaryakıt İstasyonu, AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy, Yahyalı Kaymakamı Mehmet Kaya, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, AK Parti Yahyalı İlçe Başkanı Adem Sarıçiçek, Ülkü Ocakları Yahyalı İlçe Başkanı Ahmet İpekçi ve çok sayıda davetlinin katılımı ile Kuran-ı Kerim tilaveti ve kurdele kesiminin ardından hizmete açıldı.

Hunat TV mikrofonlarına açıklamalarda bulunan Musaoğulları Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Baş, ikinci akaryakıt istasyonlarını açıklarını belirterek, ilerleyen zamanlarda Yahyalı’ya hizmet için bu tür yatırımlarının devam edeceklerini söyledi.

Musaoğulları Şirketi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Baş da bp markası altında faaliyet gösterecek olan işletmenin Yahyalı’ya hayırlı olması temennisinde bulunarak açılışa katılım sağlayan davetlilere teşekkür etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.