reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

Özhaseki ve Büyükkılıç İncesu’da İlçe Yatırımları İstişare Toplantısı’na katıldı

Son Güncelleme :

19 Ağustos 2022 - 18:04

/ 42 views kez okundu.
Özhaseki ve Büyükkılıç İncesu’da İlçe Yatırımları İstişare Toplantısı’na katıldı

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İncesu’da İlçe Yatırımları İstişare Toplantısı düzenledi.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İncesu Karamustafa Camisi’nde cuma namazı kıldıktan sonra vatandaşlarla bir araya geldi. Özhaseki ve Büyükkılıç, vatandaşlara aşure dağıtarak, talep ve önerileri yerinde dinledi. Özhaseki ve Büyükkılıç, daha sonra İncesu’da yürütülen ve gelecekte planlanan çalışmalarla ilgili istişare toplantısı gerçekleştirmek üzere İncesu Belediyesi’ne geçti. Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen istişare toplantısına Özhaseki ve Büyükkılıç yanı sıra AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek ve İncesu Belediyesi müdürleri katıldı.


Kayseri’nin 16 ilçe belediye başkanı ile birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergilediklerini söyleyen Büyükkılıç, “Tüm ilçe belediye başkanı kardeşlerimizi bağrımıza basıyoruz. Kadim kentimiz Kayseri’yi her yönüyle kalkındırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. İncesu ilçemizde de ihtiyaçlar doğrultusunda gereken hizmetleri hayata geçiriyoruz. Bizler el ele, gönül gönüle yatırım ve projelerimizi bir bir hayata geçirirken Özhaseki Bakanımıza da bizlere verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı. Özhaseki ve Büyükkılıç toplantı sonrasında İncesu ilçesindeki esnafları ziyaret ederek esnaflara işlerinde hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.