reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

ŞAHİN: “YENİ NESİL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE GELİYORUZ”

Son Güncelleme :

23 Şubat 2024 - 17:25

/ 131 views kez okundu.
ŞAHİN: “YENİ NESİL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE GELİYORUZ”

İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin, Hunat TV’ye ziyarette bulundu. Kocasinan ilçesi için çözüm yöntemlerini belirlediklerini ifade eden Şahin, “Çözüm yöntemlerini belirledik. Yeni nesil belediyecilik diyoruz. Yeni bir bakış açısıyla sorunlara yaklaşıyoruz” dedi.

Yerel seçimlere 37 gün gibi kısa bir süre kaldı. Kayseri’de adaylar, 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin de seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bu kapsamda Hunat TV’ye ziyarette bulunan Şahin, yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Şahin, “Yerel seçimler için çok fazla zamanımız kalmadı yaklaşık 37 gün gibi bir sürecimiz var. Bunu çok iyi değerlendirmek istiyoruz. Vatandaşımıza şu anda sahada umut olmuş durumdayız. Emeklimiz, iş insanımız, esnafımız, çalışanımız hepsi sıkıntılı. Bu süreçte ne kadar çok insanımızın derdini sıkıntısını dinler, ne kadar çok insanımıza dokunuruz çabasıyla gece gündüz demeden faaliyetlerimizi sürdürüyoruz” diye konuştu.

“ŞEHRİMİZİN ÇOK CİDDİ SORUNLARI VAR”

Kayseri’nin ciddi sorunları olduğunu dile getiren Şahin, yeni nesil belediyecilik anlayışı ile sorunlara yaklaştıklarını belirterek; “Sahada da çok iyi bir karşılık bulduk. İnsanlara umut olmuşuz. Bizi coşkuyla karşılıyorlar. Biz de bu beklentileri boşa çıkarmamak adına performansımızı çok yüksek tutmaya çalışıyoruz. Biz bu işin çözüm odaklı olarak talibi olduk. Bugün şehrimizin çok ciddi sorunları var. Medyamızın, basınımızın çok ciddi sorunları var. Emeklilerimizin, çocuklarımızın, öğrencilerimizin sorunları var. Hepsinin durum tespitini yaptık. Çözüm yöntemlerini belirledik. Yeni nesil belediyecilik diyoruz. Yeni bir bakış açısıyla sorunlara yaklaşıyoruz” şeklinde konuştu.

KENTSEL DÖNÜŞÜM BÖLGELERİNİN ÇÖZÜMÜ HAZIR

Son olarak geçmişte kentsel dönüşüm alanı olarak belirlenen mahallelerin çözümü için projelerinin hazır olduğunu ve kamuoyu ile paylaşacaklarını aktaran Şahin, “Çok güzel bir söz vardır. Sorunlara çözüm üretemeyen yönetici, sorunun ta kendisidir. Dolayısıyla biz çözüm odaklı gidiyoruz. Bu işin çözümünü biliyoruz. Bugün şehrimizde tıkanmış kentsel dönüşüm alanları Argıncık, Fevzi Çakmak, Sahabiye, Gazi Osman, Sancaktepe ve Boztepe gibi yıllarca vaat edilmiş ama özellikle hiçbir şey yapılmamış bölgelerimize umut olduk. Bunların çözümü ve projelerimiz elimizde hazır olarak bekliyor. İnşallah önümüzdeki hafta halkımıza projelerimizi tanıtacağız” ifadelerini kullandı.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.