reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

SARIOĞLAN ÇİFTÇİLERİNE HEYECAN KATACAK PROJE!

Son Güncelleme :

26 Şubat 2024 - 19:54

/ 157 views kez okundu.
SARIOĞLAN ÇİFTÇİLERİNE HEYECAN KATACAK PROJE!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Sarıoğlan Belediyesi’nin girişimleri sonucu Devlet Su İşleri tarafından hazırlanan su kanalı projesi çiftçilere heyecan katacak. 20.3 kilometre uzunluğundaki boru hatları ile yıllık 7 milyon küp su elde edilecek proje Sarıoğlan çiftçisine can suyu olacak.

Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım, ilçenin gelişmesi ve dönüşmesi adına çalışmalarını canla başla sürdürüyor. Her geçen gün yenilenen ve gelişen ilçede son olarak Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Sarıoğlan Belediyesi’nin girişimleri ile Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından ilçeye yapılacak su hattı projesi ile çiftçinin yüzü gülecek. Bahçecik Barajı’ndan Sarıoğlan Barajına getirilecek su hattı Karacaören, Yıldırım ve Çiftlik mahallesi güzergahından geçirilecek.

İlave çekilecek 20.3 kilometre uzunluğundaki su kanalından yıllık 7 milyon metre küp su elde edilecek. Sarıoğlan çiftçisini heyecanlandıran proje ile ilgili konuşan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım, “İlçemizi ve ilçe halkımızı çok seviyorum. Onların çok daha güzel bir ilçede yaşamayı hak ettiklerini biliyor ve bu yolda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yapılacak su kanalı ile çiftçimiz artık rahat bir şekilde suya ulaşarak ürünlerinin hasadını kolay bir şekilde yapabilecek. Bu girişimde bizlere destek veren başta MHP Kayseri Milletvekillerimiz İsmail Özdemir, Baki Ersoy ve Cumhur İttifakımızın Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Sarıoğlanlı çiftçilerimize selamlarımı iletiyorum” şeklinde konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.