reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

Son dakika haberi | Kayseri de polisin dur ihtarına uymayan 3 şüpheli, aracı terk edip, yaya olarak kaçtı

Son Güncelleme :

17 Ocak 2021 - 0:52

/ 79 views kez okundu.
Son dakika haberi | Kayseri de polisin  dur  ihtarına uymayan 3 şüpheli, aracı terk edip, yaya olarak kaçtı

KAYSERİ’de, koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında polisin ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan 3 şüpheli, yakalanacağını anlayınca kullandıkları hafif ticari aracı bırakıp yaya olarak kaçtı. 

Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında Melikgazi ilçesi Ahmet Gazi Ayhan Bulvarında araç kontrolü yapan polis, 51 DU 660 plakalı hafif ticari aracı durdurmak istedi. Polisin ‘dur’ ihtarına uymayan ve içerisinde 3 kişinin bulunduğu hafif ticari aracın sürücüsü kaçmaya çalıştı. Polis ile yaşanan kovalamacada yakalanacağını anlayan 3 şüpheli, kullandıkları aracı bırakıp yaya olarak kaçtı. Polis, kaçan 3 şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Son dakika haberi | Kayseri'de polisin 'dur' ihtarına uymayan 3 şüpheli, aracı terk edip, yaya olarak kaçtıSon dakika haberi | Kayseri'de polisin 'dur' ihtarına uymayan 3 şüpheli, aracı terk edip, yaya olarak kaçtıSon dakika haberi | Kayseri'de polisin 'dur' ihtarına uymayan 3 şüpheli, aracı terk edip, yaya olarak kaçtı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yusuf AĞAŞE

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.