reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

TARİHİ ASLANLI EV’İN RESTORASYON ÇALIŞMASI BAŞLADI

Son Güncelleme :

01 Ekim 2021 - 13:29

/ 68 views kez okundu.
TARİHİ ASLANLI EV’İN RESTORASYON ÇALIŞMASI BAŞLADI

Mülkiyeti Develi Belediyesi’ne ait olan, Reşadiye Mahallesi Şehit Selçuk Özdil Sokağına bulunan tarihi Develi evi Aslanlı Ev’in restorasyon çalışması başladı.

Restorasyon projesinin evin orijinal dokusuna ve bulunduğu mahallenin tarihi yapısına uygun olarak yapılacağını belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar; “Tarihi Develi evlerinin simge değerlerinden olan Aslanlı Ev için restorasyon çalışmalarına başlanmıştır. Develimizin tarihi ve kültürel miraslarının gelecek nesillerimize aktarılmasını sağlayacak bu projemiz büyük önem arz etmektedir. İnşallah bu projemizin tamamlanmasının ardından diğer kültür varlıklarımızı da restore edip tekrar gün yüzüne çıkararak hemşerilerimizin kullanımına sunacağız” açıklamalarında bulundu.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.