reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

THE PARK AUTO CENTER YILDIZEVLER MAHALLESİNDE HİZMETE AÇILDI

Son Güncelleme :

14 Mayıs 2024 - 17:18

/ 151 views kez okundu.
THE PARK AUTO CENTER YILDIZEVLER MAHALLESİNDE HİZMETE AÇILDI

Kayseri’nin önemli şirketlerinden olan Erdoğan Özkan Şirketler Grubu bünyesine ait The Park Auto Center törenle hizmete açıldı. Yıldızevler mahallesinde açılan galerinin açılış törenine Galericiler Sitesi Başkanı Metin Tuzcuoğlu başta olmak üzere siyasi partilerden temsilciler katıldı.

Kayseri’de otomobil sektöründe hizmet vermek üzere Erdoğan Özkan Şirketler Grubu bünyesine ait The Park Auto Center Yıldızevler mahallesinde hizmete açıldı. Yoğun katılımın yaşandığı açılış töreninde konuşan Anadolu Oto Galericiler Sitesi Başkanı Metin Tuzcuoğlu yeni iş yerinin hayırlı olmasını diledi.

Açılış kurdelasının kesilmesi ve dualar ile iş yerinin açılmasının ardından açıklamada bulunan The Park Auto Center İşletme Sahibi Erdoğan Özkan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Özkan, yeni bir iş yeri açmanın mutluluk verdiğini belirtti. Özkan, “Şirketimiz ve kendi bünyemizde 6 limited ve bir holding bulunduruyoruz. Buna bir yenisini de ekleyerek bir Galeri showroomu haline getirip oto alım satım ticaretini ekledik. Şirketimizde bu şekilde çalışmaya devam ediyoruz, yeni bir iş yeri açmaktan mutluyuz tabii ki. Hem istihdam sağladığımız için hem personel ağımızı genişlettiğimiz için hem de işlerimizi daha yoğun hale getirdiğimiz için çok mutluyuz. Hizmetlerimizin açılışlarımızın da inşallah devamı gelecek” ifadelerini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.