reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

VEKİL ERSOY İLE GEÇEN 2 YIL

Son Güncelleme :

24 Haziran 2020 - 16:08

/ 95 views kez okundu.
VEKİL ERSOY İLE GEÇEN 2 YIL

Göreve geldiği günden bu yana halkın sorunlarına çözüm bulan ve kırsaldaki vatandaşların sesi olan Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un milletvekili seçilmesinin ikinci yılında MHP Teşkilatlarından kutlama mesajları geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, 24 Haziran 2018’de Kayseri Milletvekili oldu. İki yıl içerisinde halkın sorunlarına kulak veren Ersoy, sahadaki duruşuyla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmayı başardı. Kırsalda yaşayan vatandaşlardan, çiftçilere, iş adamlarından, Kayserispor’a kadar şehrin her sorununu meclis gündemine taşıdı. Meclisteki duruşuyla da şer odaklarının korkulu rüyası hale geldi. Vekil Ersoy’u seçimlerin yıldönümünde parti teşkilatları da unutmadı. Bir çok MHP’li yönetici Ersoy’un vekil seçilişini sosyal medyadan yayımladığı mesajlarla kutladı.

Bizler de Hunat TV olarak Baki Ersoy’un milletvekilliğinin 2. Yılı’nı kutluyor, kendisine Kayseri’ye ve Türkiye’ye hizmet noktasında nice günler diliyoruz.

HABER: SALİH ZEKİ ÇETİN

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.