reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

‘Yamula Patlıcanı Festivali’ ertelendi

Son Güncelleme :

26 Ağustos 2022 - 14:29

/ 58 views kez okundu.
‘Yamula Patlıcanı Festivali’ ertelendi

Kocasinan Belediyesi tarafından Yemliha Mahallesi’nde düzenlenecek olan ‘Yamula Patlıcanı Festivali’ bölgede meydana gelen trafik kazasında bir vatandaşın hayatını kaybetmesi nedeni ile ertelendi.

Kocasinan Belediyesi tarafından 28 Ağustos Pazar günü Yemliha Mahallesi’nde düzenlenecek olan ‘Yamula Patlıcanı Festivali’ bölgede meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 21 yaşındaki Ahmet Duran Kınacı’nın cenazesi nedeniyle ertelendi.
Kocasinan Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde Yemliha Mahallesi’nde yaşanan trafik kazası sonucu 21 yaşındaki hemşerimiz Ahmet Duran Kınacı’nın vefatını üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Bu nedenle Kocasinan Belediyesi tarafından 28 Ağustos Pazar Günü Yemliha Mahallesi’nde düzenleneceği duyurulan ‘Yamula Patlıcanı Festivali’ programımız ileri bir tarihe ertelenmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve Yemlihalı hemşerilerimize başsağlığı dileriz” ifadeleri yer aldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.