reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

YEŞİLHİSAR’DA SAĞLIKÇILAR OBEZİTE İÇİN YÜRÜDÜ

Son Güncelleme :

15 Mayıs 2024 - 10:25

/ 122 views kez okundu.
YEŞİLHİSAR’DA SAĞLIKÇILAR OBEZİTE İÇİN YÜRÜDÜ

Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesinde sağlık çalışanları Obezite Haftası dolayısı ile farkındalık yürüyüşü etkinliğine katıldı gerçekleştirdi. İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Ali Çöl, obezitenin gelişmekte olan ülkelerin en büyük sorunlarından biri olduğunu söyledi.

Kayseri’de Yeşilhisar Devlet Hastanesi personelleri Obezite Haftası nedeniyle farkındalık yürüyüşü gerçekleştirdi. Yapılan yürüyüş ile obeziteye dikkat çekmek istediklerini belirten Yeşilhisar Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Ali Çöl, “Bugün obezitenin farkındalık haftası çerçevesinde Yeşilhisar’da sağlık çalışanları olarak bir yürüyüş gerçekleştirdik. Amacımız obeziteye dikkat çekmek ve farkındalık yaratmaktı. Obezite bildiğiniz üzere gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerde en büyük sağlık sorunlarından birini oluşturuyor. Başta kalp hastalıkları olmak üzere inme, karaciğer hastalıkları oluyor. Birincisi obezite hiç yakalanmamak ikincisi ise yani aslında yine ilki ile alakalı doğru beslenme ve düzenli egzersiz yapma. Halkımızı bu konuda teşvik etmek amacıyla biz sağlık çalışanları olarak bugün güzel bir yürüyüş yaparak etkinliğimize birçok vatandaşı ve öğrencimizde davet ettik. Güzel bir yürüyüş oldu, inşallah bu tarz etkinliklerin devamını sağlayacağız” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.